Metode Vindecătoare

Puteti adauga sau schimba etapele, asa cum va sfatuiesc propria calauzire interioara si ingerii. Cuvintele exacte sau etapele din spatele unei anumite tehnici nu sunt la fel de importante cum sunt intentiile legate de aceasta.
Cel mai bine este sa mentineti o atitudine plina de credinta si de optimism atunci cand practicati fiecare metoda.


PURIFICAREA CHAKRELOR

Purificarea si echilibrarea chakrelor ne ajuta sa ne bucuram de mai multa energie, de capacitati psihice crescute si de o sanatate mai buna. Intentia este de a amplifica In mod egal toate chakrele si de a le asigura puritatea inauntru si in afara. Ganditi-va la chakre ca la niste bijuterii poroase care au nevoie in mod regulat de slefuire interioara si exterioara. Exista mai multe metode de a va purifica si echilibra chakrele. lata in continuare doua, care sunt rapide si eficiente.

1. Purificarea profunda cu Spuma

Imaginati-va ca turnati dintr-un ulcior un lichid alb, spumos, purificator, in corp, prin deschiderea chakrei coroana din crestetul capului, iar lichidul se raspandeste adanc in corp. Vedeti si simtiti aceasta spuma cum curge pe deasupra si in fiecare chakra. Spuma purifica rapid si profund toata murdaria, grasimea si deseurile din interiorul si exteriorul fiecarei chakre. Apoi rugati-l pe arhanghelul Rafael sa toarne in interiorul vostru lumina verde lichida, pentru a curata toata spuma si deseurile - pana cand chakrele sunt stralucitor de curate.

2. Lumina alba

Vedeti sau simtiti cum un fascicul de lumina alba stralucitoare intra prin crestetul capului si se raspandeste in intregul corp. Vedeti cum lumina la Inceput purifica, lustruieste si face sa creasca mai intai chakra radacina, cea rosie, de la baza coloanei. Mai departe, vedeti sau simtiti cum lumina alba purifica si mareste chakra portocalie, care se afla la jumatatea distantei intre ombilic si chakra radacina. Apoi, lumina alba purifica si amplifica chakra cea galbena, a plexului solar, aflata direct in spatele ombilicului. Dupa aceea, lumina alba va incalzeste pieptul si creste marimea si claritatea chakrei verzi ca smaraldul de la nivelul inimii. Lumina alba deschide apoi, purifica si mareste chakra albastru deschis de la nivelul gatului, din zona marului lui Adam. in continuare, lumina alba trezeste, purifica si amplifica chakra celui de-al treilea ochi, localizata intre cei doi ochi fizici. Dupa aceasta, lumina alba deschide si purifica chakrele urechilor, care se afla deasupra fiecarei sprancene. In cele din urma, lumina alba trece prin chakra de culoarea purpurei regale din crestetul capului. Toate chakrele sunt egale in marime si toate stralucesc de lumina alb stralucitoare din interior.

TAIEREA STRINGURILOR ETERICE
Cand avem atasamente bazate pe teama fata de cineva sau ceva, formam "lese" spirituale pentru a impiedica fiinta sau obiectul sa plece ori sa se schimbe. Aceste legaturi seamana cu niste tuburi chirurgicale si ele se maresc odata cu durata si intensitatea relatiei. Asa se face ca cele mai mari stringuri sunt cele care ne leaga de parinti, de frati si relatii de altadata, indelungate si pline de intensitate. Corzile sunt tuburi goale si energia curge inainte si inapoi intre persoanele atasate. Acestea sunt stringuri care se bazeaza pe teama si ele sunt intotdeauna nesanatoase si depind de o disfunctie. Ele nu au nimic de a face cu iubirea sau cu aspectul sanatos al relatiei. Taierea stringurilor nu inseamna parasirea sau separarea de acea persoana; ci este doar eliberarea de aspectul nesanatos al relatiei. De asemenea, stringurile eterice nu au nicio legatura cu coarda de argint, care tine suftetul legat de corp. Iubirea si coarda de argint nu pot fi puse in pericol in mod accidental. Sa spunem ca aveti o coarda atasata de un prieten sau o ruda care se simte deprimata sau se afta in nevoie. Acea persoana va incepe sa va secatuiasca de energie, asa cum combustibilul este pompat la statia de benzina. Va veti simti obositi, fara sa stiti de ce Indiferent cat de multa cofeina ati consuma, cata miscare ati face sau cat ati dormi, nu veti reusi sa va refaceti energia, daca secatuirea prin coarda eterica este adevarata cauza. Cred cu convingere ca sindromul oboselii cronice are drept cauza aceasta scurgere a energiei prin intermediul stringurilor eterice. Multi oameni cu care am lucrat si-au redobandit nivelul normal de energie doar folosind aceasta metoda simpla de retezare a stringurilor.
Daca persoana de care sunteti atasat va incepe sa devina furioasa, furia ei se va revarsa spre voi prin intermediul stringurilor eterice, direct in corpul si in chakrele voastre. Ceea ce poate avea ca rezultat o durere fizica ce pare sa nu aiba nicio cauza si care nu cedeaza la tratament.

Oamenii care acorda ajutor profesional, cum ar fi profesorii, consilierii si vindecatorii, adesea au o multime de stringuri care ii leaga de studentii si de pacientii lor (Acest lucru este la fel de adevarat pentru persoanele care sar intotdeauna in ajutorul rudelor si prietenilor aflati in nevoie). Asadar este extrem de important sa taiem aceste stringuri dupa fiecare sedinta in care ajutam pe cineva, sau ori de cate ori simtimi o durere fizica sau o stare de letargie fara vreo cauza aparenta. Corzile pot creste la loc, daca relatia se reia si are din nou frica in componenta . Noile stringuri sunt mai subtiri, totusi, deci au mai putina energie care va putea fi absorbita sau trimisa inspre voi.

1. Taierea stringurilor cu ajutorul Arhanghelului Mihail
Mihail poarta o sabie care taie toate atasamentele de negativitate. Pur si simplu ganditi urmatoarele:
"Arhanghele Mihail, te chem acum. Te rog taie stringurile fricii care ma seaca de energie si de vitalitate. "
Ramaneti linistiti,in timp ce el va taie aceste stringuri. EI va trimite energie vindecatoare prin mai multe stringuri, atat catre voi, cat si catre cealalta persoana. Persoanele sensibile simt schimbari in corp si in presiunea aerului, atunci cand Mihail reteaza stringurile, iar apoi o crestere a energiei si o reducere sau incetare a durerii.

2. Taierea stringurilor rezistente
Mihail poate taia stringurile doar daca sunteti dispusi sa renuntati la vechile resentimente legate de persoana cu care sunteti legat. Dad va agatati de manie sau de lipsa de iertare, coarda nu se va taia. In aceste cazuri, cand folositi metoda descrisa mai inainte, mai puteti adauga urmatoarea propozitie, in timp ce va ganditi la acea persoana:"Doresc acum sa dau toata durerea in schimbul linstii. Cer ca pacea sa inlocuiasca acum orice durere."

3. Spuma brissy impotriva lipelilor
Cand eram in Brisbane (denumit in mod dragastos Brissy, in Australia - se pronunta Brizzy), am observat ca noile atasamente sunt asemenea panzelor de paianjen, prin aceea ca sunt subtiri si lipicioase. Sabia lui Mihail a taiat aceste stringuri ca un cutit care trece printr-o retea. L-am rugat pe arhanghelul Rafael sa ma ajute si el mi-a oferit aceasta metoda:

"Vedeti sau simtiti cum arhanghelul Rafael se apropie de voi cu o cana de spuma
de curatat, pe care o imprastie pe tot corpul vostru. Aceasta spuma, la fel ca substanta de curatat cuptorul, dizolva instantaneu stringurile bazate pe teama atasate de noile relatii ( sau care dureaza de putin timp ). Odata ce spuma a dizolvat complet aceste stringuri, Rafael indeparteaza spuma cu un spray de 
lichid verde, vindecator. Acum sunteti eliberati de toate aceste mici stringuri si ar trebui sa observati o crestere a nivelului vostru de energie."

4. Taierea stringurilor dependentelor
In pozitie asezata, ganditi-va la orice comportament sau situatie ce va creeaza dependenta si de care ati dori sa va eliberati. Fiti siguri ca doriti sa va eliberati de ele deoarece aceasta metoda este foarte puternica. Dupa ce veti realiza aceasta tehnica, fie veti renunta la alimentul de care vreti sa va lasati, fie veti mai lua o ultima inghititura care va va face sa va lasati de respectivul aliment.
In continuare, imaginati-va ca ceea ce va produce dependenta se afla la voi in poala. Apoi vedeti sau simtiti cum zboara cam la 30 de cm in fata abdomenului vostru. Observati reteaua de stringuri care se intinde intre abdomenul vostru si substanta respectiva. Corzile arata asemenea radacinii unui copac. Rugati-l in gand pe arhanghelul Rafael sa taie complet acele stringuri. Atunci cand ele sunt retezate, observati cum respectiva substanta se indeparteaza cu usurinta de voi. Dupa aceea, Rafael va va inconjura abdomenul cu lumina verde smarald si va va vindeca complet vechile rani. In timp ce respirati profund, el va trimite energie vindecatoare verde in corpul vostru prin acele stringuri taiate. Pe masura ce respirati, orice senzatie de gol sau de anxietate se umple acum, se vindeca si este echilibrata de puternica energie vindecatoare a lui Rafael. Ii multumim lui Rafael pentru aceasta vindecare!

5. Taierea stringurilor care ne leaga de obiectele materiale
Un semn revelator al faptului ca sunteti legat eteric de un obiect material este acela ca nu se poate vindeca cu niciun pret. Multi oameni cu care am lucrat au stringuri care ii leaga de casele sau de automobilele lor, pentru ca o parte a lor nu doreste sa vanda obiectul respectiv. Prin urmare, nimic nu da rezultate, oricata publicitate i s-ar face sau oricat i s-ar reduce pretul.
Corzile care ne leaga de obiecte cresc in general in partea de jos a picioarelor persoanei si se leaga de obiectul (sau camera sau casa) de care exista cel mai mare atasament. Daca vreti cu adevarat sa vindeti lucrul respectiv, rugati-l pe arhanghelul Mihail sa taie stringurile din partea de jos a picioarelor voastre si fiti siguri ca ceva mai bun ii va lua locul. Trebuie sa stiti ca urmatoarea
persoana care va intra in posesia obiectului va avea de castigat de pe urma generoasei voastre "eliberari".

ASPIRAREA CU AJUTORUL ARHANGHELULUI MIHAIL
Aceasta este o metoda pe care am mai prezentat-o si in alte carti, dar merita sa fie repetata, deoarece este atat de eficienta pentru vindecare. Cu aceasta metoda, voi si arhanghelul Mihail indepartati prin aspirare energiile joase, cum ar fi deseurile psihice, energiile si entitatile generatoare de teama. Puteti folosi aceasta tehnica asupra voastra sau asupra altor oameni care va dau permisiunea de a-i vindeca spiritual ( puteti cere aceasta permisiune in tacere, contactand mental Sinele Divin al celeilalte persoane ). Aceasta metoda este deosebit de eficienta pentru calmarea hiperactivitatii, diminuarea comportamentului agresiv, scaderea poftelor de care suntem dependenti si diminuarea oscilatiilor dispozitiilor noastre. Ganditi-va la persoana pe care doriti sa o "aspirati" ( voi sau altcineva ). Rugati-l mental pe Arhanghelul Mihail sa vi se alature, impreuna cu echipa lui de ingeri ai compasiunii. Observati ca Mihail poarta un aspirator. Hotarati daca reglati viteza de aspirare pe mica, medie, mare sau foarte mare. Lucrati cu Mihail ca sa introduceti tubul aspiratorului prin chakra coroana in capul persoanei respective. Curatati pe dinauntru, aspirand orice zona de intuneric. Acordati atentie zonelor din jurul maxilarelor si din jurul creierului. Aspirati inspre gat, apoi patrundeti in cavitatea toracica. Observati orice zone intunecate si lucrati cu arhanghelul Mihail, indreptand tubul aspiratorului ti aspirand acele energii joase. Daca observati zone inrosite, care indica durere fizica, trimiteti energia iubirii din inima voastra sau din maini spre zonele respective. Aspirati toate organele, inclusiv ovarele, in cazul femeilor, si prostata in cazul barbatilor. Trimiteti tubul aspiratorului de-a lungul coloanei vertebrale si prin brate, pana la degete. Asigurati-va ca aspirati bine varfurile degetelor, deoarece acestea pot sa ascunda uneori intunecime. Dupa ce partea superioara a corpului este curatata, aspirati partea inferioara, picioarele, genunchii, gambele, gleznele, talpile si degetele de la picioare. Odata ce corpul este complet curatat, Mihail va roti in sens invers butonul aspiratorului. Acum, o lumina alba lichida, asemanatoare pastei de dinti, se revarsa din tubul aspiratorului, stralucind ca niste diamante slefuite, si umple intregul corp, vindecand si echilibrand orice zona care inainte crea probleme. Ii multumim arhanghelului Mihail si ingerilor sai din ceata indurarii pentru aceasta purificare si vindecare.

INLATURAREA BLESTEMELOR SI A PUMNALELOR
Puteti folosi aceasta metoda asupra voastra sau asupra celorlalti. Asigurati-va ca spatele vostru nu atinge nicio suprafata, cum ar fi spatarul scaunului. Puteti sta usor aplecati in fata sau intinsi pe burta sau pe o parte. Chemati-i pe Arhanghelii Rafael si Mihail sa va inconjoare, apoi inspirati si expirati foarte profund. Uneori, cand oamenii sunt maniosi pe ei sau pe ceilalti, ei trimit energia maniei, care se poate solidifica sub o forma care o face sa patrunda in corpuri. Uneori, ne blestemam singuri sau blestemam pe altcineva, inconstient sau constient. Fiti dispusi sa renuntati la manie si sa indepartati orice urma de energie a maniei din corpul vostru. Indepartati orice pumnale, sageti, sabii sau alte obiecte ascutite sau dureroase din spatele vostru sau din alte zone. Pe masura ce aceste pumnale si alte obiecte ies acum din corpul vostru, puteti fi surprinsi sa descoperiti cine vi le-a trimis. Fiti deschisi si trimiteti acestor oameni iertarea voastra, cat de bine puteti, ca un mod de a va vindeca pe voi insiva, chiar mai profund. Continuati sa indepartati obiectele din intregul vostru corp, renuntand complet la ele. Toate blestemele vor fi acum inlaturate complet, in toate directiile timpului.
Rafael va va acoperi apoi cu un gel lichid, luminos si vindedtor, care imediat vindeca toate ranile ramase. Pe masura ce va vindecati, Mihail va acopera cu un scut de cauciuc purpuriu, care face ca orice viitor atac sa fie respins. Pe masura ce ei fac acest lucru, aceste atacuri sunt transformate in iubire si se intorc la cel care le trimite, pentru a-I vindeca. Acum sunteti complet curatati si protejati. Multumiti arhanghelilor Mihail si Rafael pentru vindecarea voastra.

CREAREA SCUTURILOR SI PROTECTIA PSIHICA
Este important sa va creati un scut energetic ori de cate ori urmeaza sa va aflati intr-o situatie in care energiile sunt joase, cum ar fi locurile publice, sau cand
sunteti in preajma oamenilor bolnavi sau maniosi. Acest lucru este cu atat mai important pentru persoanele sensibile, care tind sa absoarba energia altora.
Pentru a va proteja, doar imaginati-va, ganditi-va sau vizualizati-va inconjurati complet in orice culoare doriti. Puteti, de asemenea, sa ii protejati pe altii sau
chiar unele obiecte, cum ar fi autoturisme sau case, cu lumina. Scuturile se uzeaza, astfel incat trebuie refacute aproximativ la fiecare 12 ore. lata cateva culori pe care le puteti alege, in functie de situatia in care va aflati:

- Lumina alb stralucitoare. Buna pentru protectia impotriva infractiunilor sau atacurilor fizice. Ea cheama ingerii in jurul vostru.

- Lumina roz. Scutul roz protejeaza impotriva negativitatii. Este de folos atunci cand va aflati in preajma pesimistilor, a celor care se plang incontinuu sau a oamenilor barfitori, deoarece numai iubirea poate trece printr-un scut roz.

- Lumina verde. Este un scut vindecator fizic. Folositi scutul verde pentru cineva care este ranit sau bolnav.

- Lumina purpurie. Protectie psihica. Protejeaza impotriva atacurilor subtile si a entitatilor.

- Sfera oglinda. Atunci cand va simtiti vulnerabili sau cand chakrele voastre sunt deschise si curate si urmeaza sa intrati intr-o energie aspra (cum ar fi multimile de straini sau o intalnire de afaceri cu multi oameni, de exemplu), vizualizati-va sau simtiti cum pasiti intr-o sfera a carei suprafata exterioara este o oglinda. Toate energiile negative vor ricosa.

- Scutul de plumb. Scutul absolut impotriva negativitatii, ori de cate ori anticipati o lupta sau va simtiti in mod deosebit vulnerabili sau deschisi. Vizualizati-va sau simtiti cum sunteti complet inconjurati de un metal asemanator
plumbului insa foarte usor, prin care nimic nu poate sa patrunda.

- Scutul triplu. Alegeti trei sau mai multe culori si infasurati-le in jurul vostru in straturi, pentru o protectie completa.

INLATURAREA ENTITATILOR SI A SPIRITELOR LEGATE DE PAMANT
Uneori persoanele sensibile culeg fara sa stie spirite care asteapta sa se agate de cineva. Aceasta nu este posesie, deoarece entitatea nu a preluat controlul asupra voastra si a corpului vostru. Cu toate acestea, aceste spirite pot interfera cu sanatatea si fericirea voastra. Entitatile sunt forme-gand ale fricii, care au o forma aproape concreta. Ele sunt produse de ego, nu de iubire, prin urmare ele de fapt nu exista cu adevarat. Totusi, daca ne aflam intr-o perioada in care chiar ne este teama, putem fi afectati de aceste entitati care se ataseaza. Spiritele legate de Pamant sunt cei decedati care nu s-au dus catre lumina dupa ce au trecut dincolo de planul fizic. Majoritatea nu-si dau seama ca au murit. Ei sunt atasati de Pamant datorita dependentelor pe care le-au avut atunci cand au murit si adesea ei zabovesc in preajma carciumilor, barurilor si locurilor unde se folosesc drogurile. Uneori spiritele legate de Pamant se tem sa mearga in planul de dincolo, deoarece se tem de focul iadului si de credinta in osanda vesnica. Alte spirite legate de Pamant sunt atat de atasate de casele lor, incat nu doresc sa plece de acolo. De aici provin fantomele. Spiritele legate de pamant asculta de oameni, in loc sa asculte de ingeri sau de maestrii spirituali elevati, deoarece ele inca mai cred ca sunt in viata.
Semnele ca aveti atasata o entitate sau un spirit legat de Pamant sunt urmatoarele: manifestati o dependenta puternica, o depresie care nu cedeaza la tratament, sunteti predispusi la accidente, o incapacitate de a va focaliza sau concentra si schimbari bruste in stilul de viata sau ale personalitatii. Oricine poate sa aiba un atasament fata de o entitate sau de un spirit legat de Pamant si nu este un lucru de care sa va fie frica sau rusine. Este pur si simplu ceva care trebuie rezolvat. Exista mai multe metode de a va elibera de aceste entitati:

- Cereti ajutor. In gand sau cu voce tare, cereti ca orice persoane decedate care iubesc si carora le pasa de spiritele legate de Pamant sa vina in ajutorul vostru. De obicei, bunica sau bunicul spiritului legat va raspunde la aceasta chemare si va lua imediat spiritul in planul de dincolo, astfel incat acesta sa se poata inalta, vindeca si evolua.

- Chemati-l pe arhanghelul Mihail. Cereti ca arhanghelul Mihail sa indeparteze de voi, de cei dragi, de clienti si de casa orice entitate si spirit legat de Pamant. Apoi rugati-l pe arhanghelul Mihail sa stea permanent alaturi de voi, sa actioneze ca o bariera si sa se asigure ca nimeni nu va ajunge langa voi decat daca trebuie, iar daca `sunt` langa voi, sa vina dintr-un loc plin de iubire. Tineti minte ca Mihail, asemenea tuturor arhanghelilor, nu are restrictii legate de timp sau de spatiu, incat el poate sa fie simultan si individual cu oricine il cheama.

- Taiati stringurile. Atunci cand spiritul legat de Pamant este cineva drag care a decedat, persoana in viata poate sa aiba stringuri atasate de acel spirit. Corzile tin spiritul legat de persoana in viata. Un exemplu poate fi cazul unei femei al
carei tata decedat, alcoolic si abuziv, nu s-a dus in lumina, ci a ramas legat de ea. El poate vrea sa-si ia revansa pentru purtarea sa dinainte; cu toate acestea, nu se afla in situatia de a o ajuta pe ea, deoarece el insusi nu este vindecat.
Prezenta sa o face, inconstient, sa fie deprimata. In aceste cazuri, chemati-l pe arhanghelul Mihail sa taie stringurile legate de spirit, in timp ce simultan, renuntati la orice suparare sau dorinta veche de a va razbuna pe spirit.

- Tragerea si extragerea entitatilor. Aceasta este o metoda ce poate fi folosita pentru o alta persoana. Mai intai, protejati-va cu o sfera oglinda si cereti-i Mihail si ingerilor sai din ceata indurarii sa fie alaturi de voi Apoi, trageti entitatea afara prin chakra coroana, asa cum ati trage de o esarfa lunga si intunecata. Dati-i entitatea arhanghelului Mihail, care o va indeparta din camera. Continuati sa trageti astfel de entitati pana cand persoana este curata. Unele entitati vor fi greu de scos, la fel cum se impotriveste o buruiana cu o radacina stufoasa. Curatati-va pe voi insiva si mainile dupa aceea
si protejati-va cu un scut de lumina purpurie si cu prezenta arhanghelului Mihail.

- Puriflcarea chakrelor.

DEZLEGAREA JURAMINTELOR
Uneori juramintele pe care Ie-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj. Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat. lata cum se poate face acest lucru:

Centrati-va in tacere, respiarand profund. Spuneti in gand sau cu voce tare

"Dezleg acum orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului. 
Dezleg acum orice legamant de celibat care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului. 
Dezleg acum orice legamant de sacrificiu de sine pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului."

CUM SA TE INCONJORI CU INGERI PENTRU A AVEA UN SOMN ODIHNITOR NOAPTEA
Atunci cand mergeti la culcare, cereti mental ca ingerii pazitori sa fie asezati la fiecare din usile si ferestrele voastre, pazindu-va si protejandu-va toata noaptea. Vizualizati-va pe voi insiva, casa voastra, pe cei dragi, orice situatie care va creeaza ingrijorare si lumea, inconjurate de un strat gros de lumina alba pentru protectie. Apoi, vedeti sau simtiti cum arhanghelul Rafael va da o patura de energie vindecatoare verde. Trageti aceasta patura verde peste voi si simtiti cum corpul vostru se relaxeaza complet. Somn usor!

LUCRUL CU CRISTALE
Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea luminii in munca voastra de vindecare. Puteti cumpara cristale de la librariile cu lucrari metafizice sau de la magazinele de cadouri, din sali de yoga, de la expozitii de cristale si minerale sau prin Internet. Alegeti-va cristalul intuitiv, dupa cum sunteti atrasi de culoarea sa si de modul in care va face sa va simtiti cand il tineti in mana. Tineti cristalul in dreptul celui de-al treilea ochi si observati orice vibratie care poate sa apara si sa arate daca cristalul este viu si are o energie vitala mare. Cristalele obosite nu vor produce nicio senzatie atunci cand le luati in mana. Imediat ce l-ati cumparat, curatati-va cristalul de incarcatura sa energetica anterioara. Cel mai bun mod de a curata un cristal este sa-l puneti direct la lumina soarelui timp de doua sau chiar patru ore. Unii oameni recomanda cufundarea cristalului in apa sarata, insa aceasta metoda poate deteriora unele cristale. Incarcati-va cristalul la lumina Lunii, in special in seara de dinaintea lunii pline. Chiar daca norii opresc lumina Lunii, energia ei va patrunde totusi si va incarca cristalul. Cristalele sunt puternice cand sunt purtate ca bijuterii, tinute in mana, puse pe zonele ranite sau bolnave, deasupra chakrelor sau in casa. Multor oameni le place sa doarma cu cristale alaturi de pat sau sub pat, in timp ce pentru altii acest lucru este mult prea stimulator pentru a putea sa doarma. Cristalele pot fi puse si in apa de baie, pentru a o incarca cu energie vindecatoare. De asemenea, ele pot aduce energie vindecatoare in apa de baut, daca le punem in sticla sau in pahar ( desigur, fiti atenti sa nu inghititi cristalele! ). Multe carti din categoria New Age ofera mai multe detalii despre vindecarea cu cristale, iar eu am o carte intitulata Cristaloterapia ( Hay House, ianuarie, 2005), dar cea mai buna sursa de informatii este propria voastra intuitie si experienta. Aveti incredere in intelepciunea voastra launtrica si bucurati-va sa lucrati cu membrii vii, magici, ai regnului mineral.

SEDINTA DE PRELUARE A MESAJELOR IN CULORI DE LA INGERI
Daca nu va simtiti bine, intindeti-va si imaginati-va ca stati culcat pe un nor, inconjurat de multi ingeri. Vedeti sau simtiti cum ingerii isi intind mainile deasupra aurei voastre, inlaturand orice toxine psihice. Cativa dintre ei au fulgere luminoase care emit culori vindecatoare catre corpul vostru. Observati care sunt aceste culori. Bucurati-va de aceste culori si absorbiti-le odata cu inspiratia. Permiteti sa fiti ingrijiti si poate chiar atipiti putin. Dupa aceea, amintiti-va ce culori au proiectat ingerii asupra voastra. Aceste culori arata ce anume este dezeehilibrat sau lipseste din viata voastra:

- Alb. Conectati-va cu ingerii vostri, atat cu cei pamanteni din viata voastra, cat si cu cei din ceruri. Vorbiti cu ei despre ce va ingrijoreaza si acceptati ajutorul si iubirea ,lor.

- Purpurin. Rugati-va, meditati si stati in tacere, departe de zgomot sau de alti oameni. Petreceti ceva timp in locuri frumoase, afara, ascultand sunetele naturii - ceea ce poate avea un efect vindecator puternic asupra voastra in momentul
de fata.

- Violet. Aveti nevoie sa fiti ascultati cu incredere si fara a fi judecati.

- Albastru inchis. Aveti incredere in intuitia voastra si nu va lasati inselati de argumentele altora.

- Albastru deschis. In acest moment, este nevoie de creativitate in viata voastra, fie prin realizarea propriilor proiecte artistice, fie adaugand frumusete mediului vostru, cantand sau cumparand un nou obiect de arta.

- Turcoaz. Aveti nevoie de ajutorul si sprijinul altor oameni. Asigurati-va ca cereti ajutor si ca, atunci cand este nevoie, delegati pe altcineva.

- Verde smarald. In momentul de fata aveti nevoie de odihna si de somn, impreuna cu detoxifierea si purificarea alimentelor si a energiei pe care le absorbiti.

- Verde deschis. Trebuie sa fiti cinstiti cu voi insiva in legatura cu sentimentele voastre adevarate, fara a face speculatii, fara teama sau vinovatie.

- Galben. Aveti grija de o situatie care implica angajarea sau scoala, deoarece are efecte grave asupra voastra si trebuie schimbata imediat.

- Portocaliu. Trebuie sa aveti grija de ambianta casei voastre pentru a o face mai locuibila, mai confortabila si mai vindecatoare.

- Rosu. Lasati mania si grijile in seama Cerurilor, deoarece ele produc dezechilibre cand le pastrati in mintea si in corpul vostru.

O combinatie de culori arata nevoi si aspecte multiple, ce trebuie rezolvate fiecare in parte.

Dorren Virtue - Medicina cu Ingeri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu